HTC U11 life‎

< < Menu

Ändra åtgärder i appen

Oavsett om det är standardprogram eller dina egna anpassade program, kan du ändra de åtgärder som tilldelas i appen till dess tryckgester.
  1. Från en Startskärm svep uppåt och tryck på > Inställningar > Edge Sense.
  2. Under Alternativ i appen, tryck på programmet som du vill justera.
  3. Välj om du vill göra justeringar till gesten Kort tryckning eller Tryck och håll.
  4. Om du redan har skapat flera åtgärder, välj den du vill tilldela tryckgesten till. Eller tryck på Lägg till en ny åtgärd för att skapa en ny.
    Tips: Tryck på för att ändra ett åtgärdsnamn som du har skapat.