HTC U11 life‎

< < Menu

HTC Kamera

Ta fantastiska foton och videor med kameran. För din bekvämlighet finns det mer än ett sätt att starta Kamera-appen.
  • Om du har ställt in Edge Sense, tryck när som helst på de nedre sidorna på telefonen—oavsett om skärmen är på eller av.

För detaljer, se Vad är Edge Sense? och Ta kamerabilder med Edge Sense.

• Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  • Tryck på STRÖM två gånger när skärmen är avstängd.
    Tips: Se till att Hoppa till kameran På/av-knappen är påslagen i Inställningar > System > Språk och inmatning > Avancerat > Hoppa till kameran.
Du kommer att se Foto-läget som är standardläget.
Växla mellan blixtlägen.
Öppna den utskjutbara menyn för att välja fotograferingsläge och kamerainställningar.
Växla mellan foto HDR-lägen.
Växla mellan den främre kameran och huvudkameran.
Växla mellan lägena Video och Foto.
Ta ett foto.
Visa den senaste bilden eller videon som togs.

Zooma

Innan du tar en normal bild eller video, svep med två fingrar isär för att zooma in eller ihop för att zooma ut. Du kan även zooma in och ut som du vill under inspelningen.

Slå på eller stänga av kamerablixten

Tryck på blixtikonen för att välja blixtinställning.

När du använder eller , ställer kameran in på ett intelligent sätt den mest passande blixtstyrkan för ditt foto.

I läget Selfie-foto kan också trycka på blixtikonen för att slå på eller stänga av skärmblixten.

Använda volymknapparna för att fotografera

I Kamera-appen kan du ställa in VOLYM-knapparna att fungera som slutare eller zoomreglage.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Inställningar > Alternativ för volymknappen.
  4. Välj hur du vill använda volymknapparna när du är i Kamera-appen.