HTC U11 life‎

< < Menu

Använda batterisparläge

Batterisparläget bidrar till att öka batteriets livslängd. Den minskar användningen av telefonens funktioner som tömmer batteriet såsom platstjänster och mobil data.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Batteri.
  3. Tryck på Batterisparläge På/av för att växla extremt energisparläge på eller av.

För att ställa in automatisk växling till det här läget, tryck på Batterisparläge > Aktivera automatiskt och välj sedan en batterinivå.