HTC U11 life‎

< < Menu

Batterioptimering för appar

När du har anslutningar som Wi‍-Fi påslagna medan telefonen är i viloläge, kan vissa appar fortfarande använda batteriet. Från och med Android 6.0 är batterioptimeringen aktiverad som standard för alla appar. Detta hjälper att förlänga batteriets standby-tid när du inte använder telefonen.

Telefonen måste vara inaktiv under en längre tid innan batterioptimeringen aktiveras.

Stänga av batterioptimering för appar

Om det finns appar som du inte vill ska ha batterioptimeringen aktiverad, så kan du stänga av funktionen i dessa appar.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Batteri.
  3. Tryck på > Batterioptimering.
  4. Tryck på Inte optimerat > Alla appar för att se listan över alla appar.
  5. För att stänga av batterioptimering i en app, tryck på appnamnet och sedan på Optimera inte > Klart.

Upprepa denna åtgärd för att stänga av optimering för andra appar.

För att filtrera listan och se vilka appar som har batterioptimeringen inaktiverad, tryck på Alla appar > Inte optimerat.