HTC U11 life‎

< < Menu

Tilldela ett annat röstassistent-program till Edge Sense

Du kan också ställa in Edge Sense för att använda ett annat röstassistent-program som du har laddat ner från Google Play Store.
  1. Från en Startskärm svep uppåt och tryck på > Inställningar > Edge Sense.
  2. Tryck på Anpassa kort tryckning-åtgärd eller Anpassa tryck och håll-åtgärd beroende på vilken typ av tryckgest som standard röstassistenten för närvarande är tilldelad till.
  3. Tryck på Starta standard voice assistant > Assistentapp.
  4. Välj det röstassistent-program som du vill använda med Edge Sense och tryck sedan på OK.