HTC U11 life‎

< < Menu

Kontrollera appbehörigheter

När du öppnar appar för första gången blir du tillfrågad att ge dem behörighet för att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, t.ex. kontakter eller mikrofon. Detta ger dig mer kontroll över vilka appar har behörig åtkomst.
  • Om du misstänker att en viss app är skadlig eller begär onödiga behörigheter, bör du välja Neka för att skydda din telefon.
  • När du väljer Neka för en betrodd app kanske du inte kan använda appen eller komma åt dess funktioner helt och hållet. När detta händer, gå till Inställningar för att ändra appbehörigheter.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Appar och aviseringar.
  3. Tryck på Appens behörigheter och tryck sedan på telefonens data eller funktion för att välja vilka appar som kan komma åt den.
  4. Slå på appens På/av-knapp för att låta den komma åt data eller funktion.