HTC U11 life‎

< < Menu

Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC U11 life. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC U11 life och nätet.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Lägg till konto.
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips: Du kan lägga till flera Google konton.

Synkronisera dina konton

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Synkronisera data automatiskt På/av-knappen för att starta eller stänga av automatisk synkronisering av alla dina konton.
  3. För att synkronisera manuellt individuella konton, tryck på en kontotyp och sedan på Synkronisera konto och sedan på > Synkronisera nu.
Tips: På skärmen Kontosynkronisering kan du också ändra synkroniseringsinställningarna för ditt Google konto.

Ta bort ett konto

Ta bort konton från HTC U11 life om du inte längre använder dem. När du tar bort ett konto tar det inte bort konton och information från själva onlinetjänsten.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på ett konto.
  3. Tryck på Ta bort konto.
Viktigt: Vissa personuppgifter kan behållas av tredjepartsprogrammet när du tagit bort kontot från HTC U11 life.
Relaterade guider