HTC U11 life‎

< < Menu

Lägga till ett e-postkonto

Konfigurera ytterligare e-postkonton som t.ex. ett till Microsoft ExchangeActiveSync-konto eller ett konto hos en webbaserad e-posttjänst eller e-postleverantör och få tillgång till dessa konton på Gmail.
Viktigt: Om du lägger till ett Microsoft ExchangeActiveSync- eller ett POP3/IMAP-e-postkonto, fråga din nätverksadministratör eller e-postleverantör om du behöver några ytterligare inställningar.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Gmail.
  2. Tryck på och tryck sedan på Inställningar > Lägg till konto.
  3. Välj en e-postadress och följ sedan anvisningarna på skärmen.