HTC U11 life‎

< < Menu

Lägga till en ny kontakt

Lägg till nya kontakter eller importera dem från ditt SIM-kort.
  1. Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Kontakter.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på fältet Förnamn och mata sedan in namnet på kontakten. Tryck på för att separat ange kontaktens för-, mellan- eller efternamn och namnsuffix, t.ex. Jr.
  4. Tryck på för att lägga till ett foto till kontakten.
  5. Ange kontaktinformationen i motsvarande fält.
    Tips: Tryck på Fler fält för att skriva in mer information.
  6. När du är klar trycker du på Spara längst upp på skärmen.

Om du vill importera kontakter från ditt SIM-kort trycker du på > Inställningar > Importera > SIM-kort.