HTC U11 life‎

< < Menu

Wi‍-Fi forbindelse

For at kunne bruge Wi‍-Fi, skal du have adgang til et trådløst adgangspunkt eller ​“‍hotspot”.
Bemærk: Tilgængelighed og styrke for et Wi‍-Fi-signal vil variere, afhængigt af genstande som f.eks. bygninger eller en væg, mellem de rum, som Wi‍-Fi-signalet skal passere.

Tænde/slukke for Wi‍-Fi

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Netværk og internet.
  2. Tryk på Wi‍-Fi Til/Fra-kontakten for at slå Wi‍-Fi til eller fra.
  3. Tryk på Wi-Fi, for at se en liste over registrerede netværk.
Tip: Rul til bunden af skærmen for at se Gemte netværk.

Sådan oprettes der forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk

1. Slå Wi‍-Fi til, og se listen med registrerede Wi‍-Fi-netværker.

Se Tænde/slukke for Wi‍-Fi.

2. Tryk på det Wi‍-Fi-netværk, du vil oprette forbindelse til.
  3. Hvis du har valgt et sikret netværk, skal du indtaste netværksnøglen eller adgangskoden.
  4. Tryk på Tilslut. Du vil se Wi‍-Fi-ikonet i statusbjælken, når du er forbundet.

Oprette forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk via WPS

Hvis du bruger en Wi‍-Fi-router med Wi‍-Fi-beskyttet opsætning (WPS), kan du nemt forbinde din HTC U11 life.
  1. Slå Wi‍-Fi til, og se listen med registrerede Wi‍-Fi-netværker.

Se Tænde/slukke for Wi‍-Fi.

2. Rul til bunden af listen med tilgængelige Wi‍-Fi-netværk og tryk på Wi-Fi-præferencer > Avanceret > WPS Push.
    Bemærk: For at bruge Wi‍-Fi-beskyttet opsætning (WPS) PIN-metode trykker du på Wi-Fi-præferencer > Avanceret > Angiv WPS-pinkode.
  3. Tryk på WPS-knkappen på Wi‍-Fi-routeren.