HTC U11 life‎

< < Menu

Det kan du gøre på Google Billeder

Her er nogle af de ting, du kan gøre, når du bruger Google Billeder på telefonen.
  • Vise, redigere og dele billeder og videoer, du har taget med telefonen. Du har også adgang til de mediefiler, du tidligere har sikkerhedskopieret til din Google-konto.
  • Du kan vælge billeder og videoer ved at holde på en miniature for at vælge den. Tryk på en dato for at vælge alle mediefiler derunder. Eller du kan holde en miniature som dit første valg, og så trække fingeren til det sidste element, du vil vælge.
  • Forbedre RAW-billeder, der er taget med HTC Kamera-programmet.
  • Tilføj Hyperlapse-effekter til dine videoer.
  • Skift hastighed på dine slowmotion-videoer.
Tip: Få mere at vide om Google Billeder ved at trykke på Vis navigeringsskyderknap > Hjælp. Eller du kan besøge support.google.com/photos.