HTC U11 life‎

< < Menu

Hvad er Edge Sense?

Bemærk:
  • Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende app-version: 1.21.9x.
  • Download den nyeste version af HTC Edge Sense fra Google Play Butik for at få glæde af de tilføjede funktioner.
Edge Sense giver en intuitiv måde at interagere med HTC-telefonen ved blot at klemme på de nedre dele af siderne af den. Tilpas Edge Sense for hurtigt at starte din favoritapp eller udføre bestemte handlinger.

Her er de handlinger, der for øjeblikket kan tildeles til klemmebevægelserne i Edge Sense:

Udover ovenstående kan du tilpasse klemmebevægelser, så de udfører visse handlinger i en app. Se Sådan tildeler du handlinger i programmet til klemmebevægelser.

Bemærk:
  • Bortset fra at optage skærmbilleder og udføre handlinger i appen kan du trigge ovennævnte vha. klemmebevægelser, selvom skærmen er slukket.
  • Google Play Musik og tredjeparts musikapps, der følger standarden for Android musikstyring, understøttes af Edge Sense.