HTC U11 life‎

< < Menu

Hvad kan jeg gøre under en samtale?

Når en samtale er i gang, kan du tænde for højttalertelefonen, sætte opkaldet i venteposition mm.

Sætte et opkald i venteposition

Tryk på Hold for at sætte opkaldet i venteposition. Statuslinjen viser ikonet for holdt opkald .
Tryk på Hold igen for at genoptage opkaldet.

Skifte mellem opkald

Hvis du allerede er midt i en samtale og accepterer endnu en, kan du skifte mellem de to samtaler.
  1. Når du modtager endnu et opkald, swiper du op for at besvare dette opkald og sætte det igangværende i venteposition.
    Bemærk: Hvis du vil besvare det indgående opkald og afslutte det igangværende opkald, trækker du , du kan finde nederst til højre på skærmen, til midten af skærmen.
  2. Hvis du vil skifte imellem opkaldene, trykker du på Skift.

Slå højttalertelefonen til eller fra under et opkald

Advarsel: For at mindske mulig beskadigelse af hørelsen, må du ikke holde din HTC U11 life mod øret, når højttalertelefonen er slået til.
  • På opkaldsskærmen skal du trykke på . Ikonet for højttalertelefon vises i statusbjælken.
  • For at slå højttalertelefonen til eller fra skal du trykke på .

Slå mikrofonen fra under et opkald

På opkaldsskærmen trykker du på for at skifte mellem at slukke/tænde for mikrofonen. Når mikrofonen er slukket, vises ikonet for Slå fra i statuslinjen.