HTC U11 life‎

< < Menu

Sådan åbner indbakken i din Gmail

Alle dine modtagne e-mails leveres til din Indbakke.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Gmail.
    Bemærk: Første gang du bruger Google, skal du oprette eller logge på din Google-konto. Du kan også logge på med en ikke-Gmail-adresse.
  2. Gør et af følgende fra din indbakke.
    • Tryk på en e-mail for at læse, videresende eller besvare den.
    • Tryk på for at åbne sidemenuen og skift indbakkekategorien, såsom Socialt, skift til en anden Gmailkonto, filtrer din indbakke efter e-mail-etiketter eller find hjælp.
    • Tryk på afsenderens billede eller brevflisen for at vælge én eller flere meddelelser eller samtaler. Du kan herefter trykke på skærmknapperne i øverste linje for at arkivere, slette eller markere de valgte meddelelser eller samtaler.