HTC U11 life‎

< < Menu

Bruge HDR Boost

Når du tager portrætter imod en lys baggrund, kan du bruge HDR Boost (High Dynamic Range - stort dynamikområde) til at optage motiverne tydeligt.HDR Boost fungerer også i svag belysning, hvor du får tydeligere billeder med mindre støj.
Vigtigt: HDR Boost virker bedst, når dit emne står stille. Kameraet tager flere billeder med forskellige eksponeringsniveauer og kombinerer dem til ét forbedret billede.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til funktionen Billede. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Husk at vælge eller . Har du ikke gjort det, kan du trykke på for at ændre.

HDR auto er også tilgængelig i funktionen Selfie-billede og er aktiveret som standard.

4. Indram scenen eller motivet, du vil optage.
  5. Tryk på .