HTC U11 life‎

< < Menu

Typer af hukommelse

Fra og med Android 6.0 er der ændringer i, hvordan og hvor downloadede apps og tilhørende data kan lagres.

Telefonhukommelse

Dette er den interne hukommelse, som indeholder Android-systemet, forhåndsinstallerede apps, e-mail, tekstmeddelelser samt cachede data fra apps. Du kan også installere apps, du har downloadet, og du kan tage billeder, video og skærmbilleder, der gemmes i dette lager.

Hukommelseskort

Brug lagerkortet som et flytbart lager, hvor du kan lagre og finde dine medier og andre filer på HTC U11 life eller andre Android-telefoner.

USB-hukommelse

Du kan sætte en ekstern USB-lagerenhed som fx et USB-flashdrev eller en SD-kortlæser i. Du skal have et særligt kabel til at forbinde HTC U11 life og en USB-lagerenhed.