HTC U11 life‎

< < Menu

Tilpasning af dine HTC USonic øretelefoner

Oplev musik, der er tilpasset dine ører, når du bruger dine HTC USonic øretelefoner med HTC U11 life. Øretelefonerne vil scanne dine ører for at bestemme det output-niveau, der passer bedst til dig.
Vigtigt: HTC USonic øretelefonerne kan kun bruges med HTC U11 life og andre kompatible HTC telefoner, der understøtter HTC USonic.
  1. Sæt dine HTC USonic øretelefoner i telefonen, og sæt så ørepuderne i dine ører.
  2. Hvis dette er første gang, du sætter øretelefonerne i, og du bliver bedt om at konfigurere en personlig lydprofil, trykker du på Start.

Gå til Indstillinger og tryk på HTC USonic med aktiv støjfjernelse.

3. Tryk på Start scanning nu og vent på at telefonen bliver færdig med at konfigurere din lydprofil.
  4. Tryk på Udført.
Bemærk:
  • Du kan tilføje en anden profil for den samme eller et andet sæt HTC USonic øretelefoner. Tryk blot på HTC USonic med Aktiv støjfjernelse > .
  • HTC USonic er ikke tilgængelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lydudgang.

Slå Aktiv støjfjernelse til eller fra

Aktiv støjfjernelse fjerner distraherende og irriterende baggrundsstøj. Funktionen er som standard slået til, første gang du opretter din personlige lydprofil. Med HTC USonic øretelefoner sat i, kan du høre musik, videoer eller spil klart uden at skulle skrue op for lyden i støjfyldte omgivelser Når du ikke har brug for Aktiv støjfjernelse, kan du slå funktionen fra.
Vigtigt: I nogle områder er du muligvis nødt til at downloade og installere den nyeste systemopdatering for at slå Aktiv støjfjernelse til eller fra uafhængigt af din personlige lydprofil.
  • Hvis du vil slå Aktiv støjfjernelse fra eller til igen, skal du glide Meddelelsespanelet åbent og trykke på på meddelelsen HTC USonic med Aktiv støjfjernelse.
  • Hvis du slår din personlige lydprofil fra, slår du også Aktiv støjfjernelse fra. Når du bruger et program, der spiller lyd, skal du skyde meddelelsespanelet åbent og trykke på Deaktiver HTC USonic. Eller du kan gå til Indstillinger og trykke på kontakten HTC USonic med Aktiv støjfjernelse Til/Fra.

Når du igen slår din HTC USonic personlige lydprofil til, slår Aktiv støjfjernelse også til eller fra, afhængigt af funktionens forrige tilstand.