HTC U11 life‎

< < Menu

Lyd og vibration ved berøring

Nogle brugere vil gerne høre en lyd eller mærke en vibration, når de berører skærmen, og andre vil ikke. Du kan slå forskellige typer lyde og berøringer til og fra på HTC U11 life.
  • Lyd ved berøring af telefontastaturet
  • Lyd ved berøring af skærmelementer
  • Lyde under skærmlås
  • Vibration når du trykker på navigationsknapper
  • Lyd og vibration ved berøring af tastaturet

Slå lyd og vibration ved berøring til og fra

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lyd.
  2. Tryk på Avanceret.
  3. Under Andre lyde og vibrationer vælger du de valgmuligheder, du vil slå til eller fra.

Slå tastaturlyd og vibration fra

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > System.
  2. Tryk på Sprog og indtastning > Virtuelt tastatur > Gboard > Præferencer.
  3. Under Tastetryk kan du:
    • Tryk på Lyd ved tastetryk Til/Fra for at slå tastaturlyde til eller fra.
    • Tryk på Vibration ved tastetryk Til/Fra for at slå tastaturvibrering til eller fra.