HTC U11 life‎

< < Menu

Sådan oprettes smartlåsen

Brug Smart Lås som en alternativ måde at ophæve blokering af din telefon, hvis du skulle glemme din adgangskode, pinkode eller mønster. Indstil Smart Lås til at låse op for din telefon, når den genkender dit ansigt eller stemme.

Du kan også indstille den til at holde telefonen låst op i visse situationer, som fx når telefonen er med dig og du er et sted, du har tillid til.

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed og placering.
  2. Tryk på Smartlås.
    Vigtigt: Du skal konfigurere en skærmlås for at kunne bruge Smartlås. Hvis du ikke har konfigureret en skærmlås, trykker du på Skærmlås. Dette vil være din alternative metode til skærmlås.
  3. Bekræft din skærmlås.
  4. Vælg om du vil låse op for telefonen vha. stemme- eller ansigtsgenkendelse, eller om du vil holde telefonen låst op når:
    • Du bærer rundt på telefonen
    • Du befinder dig et sted, du har tillid til, som fx inden for hjemme-Wi‍-Fi-netværk
    • Telefonen er tilsluttet en betroet enhed som fx din egen Bluetooth-enhed
  5. Følg skærmvejledningen og tryk på for at vende tilbage til skærmen Sikkerhed og placering.
  6. Under Enhedssikkerhed trykker du på til højre for Skærmlås, dernæst på Lås automatisk, hvorefter du angiver den inaktive tid, før skærmen låses.
For at hjælpe med at gøre Smart Lås mere pålidelig og mere sikker, når du bruger ansigtsgenkendelse, kan du træne HTC U11 life til at genkende dit ansigt i forskellige situationer, som når du har briller på eller har groet et skæg.

Tryk på Smartlås, bekræft din skærmlås, og tryk på Betroet ansigt > Gør ansigtsregistreringen bedre. Følg skærmvejledningen.

Relaterede instruktioner