HTC U11 life‎

< < Menu

Konfiguration af HTC U11 life for første gang

Når du tænder for HTC U11 life første gang — eller efter en fabriksnulstilling — skal du konfigurere den.

Hvis du ikke skal kopiere nogen data fra en tidligere telefon, skal du blot trykke på Konfigurer som ny under opsætningen, logge på din Google-konto og følge skærmvejledningen for at gennemføre konfigureringen.

Hvis du har data fra en tidligere telefon, som du skal kopiere, skal du først sikkerhedskopiere telefonens data, før du begynder konfigureringen af HTC U11 life. Hvis du har en iPhone, kan du gå til android.com/switch for at få oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer iPhone data.

Sådan konfigurerer du HTC U11 life og kopierer data fra din forrige telefon.

1. Hvis du skal navigere vha. stemmefeedback, skal du slå TalkBack til ved at holde med to fingre på den første skærm, indtil du hører en meddelelse og derefter et bip.

Eller. hvis du ved at uheld har aktiveret TalkBack, kan du følge skærmvejledningen for at slå funktionen fra igen.

2. Tryk det systemsprog, du vil bruge, og tryk så på Lad os komme i gang.
  3. Tryk på Kopier dine data.
  4. Vælg om du vil forbinde til internettet via Wi‍-Fi eller via mobilnetværket.
  5. Vælg hvorfra dine sikkerhedskopierede data skal kopieres.
    • Tryk på En sikkerhedskopi fra en Android-telefon for trådløst at kopiere data fra din gamle Android-telefon.
    • Tryk på En sikkerhedskopi i skyen for at kopiere data fra en Android-telefon, der er sikkerhedskopieret til din Google Drev-hukommelse.
    • Tryk på En iPhone-enhed, hvis du har en iPhone.
  6. Log på med samme Google-konto som du brugte, da du sikkerhedskopierede din gamle telefon.
  7. Hvis du kopierer sikkerhedskopierede data fra en Android-telefon, skal du følge skærmvejledningen for at vælge telefonens navn samt de apps, du vil gendanne.
  8. Tryk på Tilføj fingeraftryk for at konfigurere og bruge fingeraftryksscanneren til at låse op for HTC U11 life. Se Fingeraftryksscanner for yderligere oplysninger.
  9. På skærmen Google Tjenester skal du sikre dig, at valgmuligheden Sikkerhedskopiér til Google Drev er slået til for automatisk at sikkerhedskopiere HTC U11 life. Det anbefales også at slå valgmulighederne under Placering og Vedligeholdelse af enheden til.
  10. Når du bliver bedt om at give tilladelser til Google Assistant, trykker du på Ja, jeg er med.
  11. Konfigurer Edge Sense, så du kan tage billeder med det samme eller foretage andre handlinger ved blot at klemme om telefonen. Se Hvad er Edge Sense? for flere oplysninger.
  12. Følg de resterende instruktioner for at afslutte konfigureringen af telefonen.
Bemærk: Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Placeringsindstillingerne.