HTC U11 life‎

< < Menu

Konfiguration af Edge Sense

Hvis du ikke konfigurerede Edge Sense, når du konfigurerede telefonen første gang, kan du gøre det i Indstillinger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på > Indstillinger > Edge Sense.

Edge Sense opsætningsskærmbilledet vises også automatisk, første gang du klemmer de nederste sider af telefonen.

2. Følg skærmvejledningen for at gennemføre konfigurationen.
Når du har konfigureret Edge Sense, fungerer den i Grundlæggende tilstand der, som standard tillader dig starte Kamera-programmet og tage billeder med et klem på telefonen. Se Sådan tager du kamerabilleder vha. Edge Sense. Hvis du vil tildele en anden handling eller et andet program til klemmebevægelsen, henvises til Sådan ændrer du handlingen, når du klemmer om telefonen.

Edge Sense har også en Avanceret tilstand, der leverer to typer klemmebevægelser: et kort klem og klem og hold. Få yderligere oplysninger i Aktiver Avanceret tilstand.