HTC U11 life‎

< < Menu

Indstilling af en skærmlås

Beskyt dine personlige oplysninger og forhindr andre i at bruge HTC U11 life uden din tilladelse.

Angiv et mønster for skærmlås, en numerisk pinkode eller andre måder at låse telefonen på. Du bliver bedt om at låse op for din låseskærm hver gang HTC U11 life tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed og placering.
  2. Under Enhedssikkerhed trykker du på Skærmlås.
  3. Vælg en mulighed for skærmlås og konfigurer skærmlåsen.
  4. Ved siden af Skærmlås trykker du på > Lås automatisk og angiver det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
    Tip: Tryk på og dernæst på Gør mønster synligt Til/Fra for at slå funktionen fra, hvis du ikke ønsker, at din skærm skal vise dit låsemønster, når du tegner det på skærmen.
Relaterede instruktioner