HTC U11 life‎

< < Menu

Svare på eller videresende e-mailmeddelelser i Gmail

1. Tryk på e-mailmeddelelsen eller samtalen i Gmail-indbakken.
  2. Du kan svare afsenderen ved at trykke på . Eller trykke på og vælge, om du vil Svar alle eller Videresend.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du svarer afsenderen eller du har valgt Svar alle, kan du indtaste din svarmeddelelse.
    • Hvis du valgte Videresend, skal du angive meddelelsesmodtagerne.
    Tip: Tryk på , hvis du vil interleave din nye meddelelse med den modtagne e-mail.
  4. Tryk på , for at sende din e-mail.