HTC U11 life‎

< < Menu

Modtage filer via Bluetooth

HTC U11 life sætter dig i stand til at modtage forskellige filer med Bluetooth, herunder billeder, kontaktoplysninger og dokumenter som fx PDF'er.
Vigtigt: Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger via Bluetooth.
  1. Slå Bluetooth til.

Se Tænde/slukke for Bluetooth.

2. Du kan på sendeenheder sende en eller flere filer til HTC U11 life.
  3. Hvis du bedes om det, skal du acceptere parringsanmodningen på HTC U11 life og den afsendende enhed. Du bliver muligvis også bedt om at indtaste den samme adgangskode eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode på begge enheder.

Der vises derefter en Bluetooth-autorisationsanmodning.

4. Tryk på Par.
  5. Når din HTC U11 life modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du glide ned på meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen om indkommende fil og derefter trykke på Ja.
  6. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Åbn meddelelsespanelet, og tryk derefter på den relevante opdateringsmeddelelse.
  7. Tryk på den modtagne fil for at vise den.