HTC U11 life‎

< < Menu

Sådan bruger du HTC U11 life som et Wi‍-Fi-hotspot

Du kan dele din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre din HTC U11 life til et Wi‍-Fi-hotspot.

Vigtigt:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet > Hotspot og tethering > Konfiguration af et Wi-Fi-hotspot.
  3. Indtast et Wi‍-Fi hotspot-navn eller brug standardnavnet.
  4. Vælg type af sikkerhed og indstil adgangskoden til dit Wi‍-Fi-hotspot. Hvis du valgte Ingen under Sikkerhed, skal du ikke indtaste en adgangskode.
    Bemærk: Adgangskoden er den nøgle, andre personer skal indtaste på deres enheder, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC U11 life som et trådløst Wi‍-Fi-hotspot.
  5. Tryk på Gem.
  6. Tryk på Hotspot og tethering Til/Fra for at slå funktionen til.

Din HTC U11 life er klar til brug som et Wi‍-Fi-hotspot, når du ser på statuslinjen.