HTC U11 life‎

< < Menu

Gruppere apps på Startskærmen og favoritlinjen

1. Hold på en app og træk den så over på en anden app for automatisk at oprette en gruppe.
  2. Tryk på gruppen for at åbne den.
  3. Tryk på Unavngiven mappe for at angive gruppens navn.
  4. For at tilføje flere apps til en gruppe, skal du blot trække en app ovenpå gruppen.
Du kan også føje genveje til indstillinger til en gruppe. Tilføj først en genvej til en Startskærm, og træk den så oven på gruppen.

Fjerne emner fra en gruppe

1. På favoritlinjen eller Startskærmen trykker du på en gruppe for at åbne den.
  2. Hold på en app eller en genvej, og træk den så ud til en tom plads på Startskærmen eller til Fjern i toppen af skærmen.