HTC U11 life‎

< < Menu

Meddelelser

Meddelelses-LED

Meddelelses-LED'en viser:
  • Lyser konstant grøn, når din HTC U11 life er forbundet til strømadapteren eller en computer, og batteriet er ladet helt op.
  • Blinkende grønt lys, når du har en afventende meddelelse.
  • Fast orange lys, når batteriet bliver opladet.
  • Blinkende orange lys, når batteriniveauet er meget lavt.

Meddelelsespanel

Meddelelsesikoner informerer dig om ny meddelelser, kalenderbegivenheder, alarmer og andre aktiviteter, som f.eks. hentning af filer.
Når du ser meddelelsesikoner, skal du åbne Meddelelsespanelet for at se meddelelsen, som du har modtaget.
For at åbne Meddelelsespanelet, skal du glide fingeren ned fra toppen af skærmen.
  • Tryk på meddelelsen for at åbne det tilhørende app.
  • For at fjerne en meddelelse fra listen, skal du trække den til venstre eller højre.
  • Glid to fingre fra hinanden på meddelelsen for at udvide den og se flere detaljer eller se, om der er flere meddelelser samlet inde i den. Glid to fingre sammen på anmeldelsen for at minimere den igen.
  • For nogle meddelelser kan du udføre øjeblikkelige handlinger. Tryk f.eks. på en meddelelse om et ubesvaret opkald for at besvare opkaldet eller svare med en SMS.
  • Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.
  • Hvis du vil afvise alle ikke-vedvarende meddelelser, trykker du på Ryd alle.
  • Du kan ændre hvilke appmeddelelser, du vil modtage, og du kan udsætte nogle meddelelser for midlertidigt at fjerne dem. Se Administrere apptilladelser.

Administrere apptilladelser

Du kan vælge, hvilke typer appmeddelelser der skal kunne slå lyden fra, blokere eller tilsidesætte din indstilling af Forstyr ikke.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Apps og underretninger.
  2. Tryk på Underretninger > Underretninger og dernæst på den app, hvis underretninger du vil tilpasse.

Du kan også holde en meddelelse nede i meddelelsespanelet eller på låseskærmen for at se de meddelelsesindstillinger, du kan tilpasse.

3. Tryk på Til/Fra ud for den indstilling, du vil ændre.
Indstillingerne for appmeddelelser anvendes for meddelelser i Meddelelsespanel og på låseskærmen.

Udsætte meddelelser

Du kan udsætte meddelelser for midlertidigt at fjerne dem fra statuslinjen og meddelelsespanelet.
  1. Glid ned fra toppen af skærmen for at åbne Meddelelsespanelet.
  2. Stryg meddelelsespanelet langsomt til højre eller venstre og tryk derefter på .
  3. Tryk på og vælg, hvor længe du vil udsætte meddelelsen.
Den udsatte meddelelse vises igen på statuslinjen med meddelelsespanelet, når udsættelsestiden er gået.

Slå Ikonbadges til eller fra

Nogle apps viser muligvis en prik (ikonbadge), når de har meddelelser til dig. Du kan slå disse ikonbadges til eller fra.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Apps og underretninger.
  2. Tryk på Meddelelser.
  3. Tryk på Til/Fra ved siden af valgmuligheden Tillad underretningscirkler for at slå funktionen til eller fra.