HTC U11 life‎

< < Menu

Nattelys

Hvis du aktiverer Nattelys om aftenen, skifter skærmens farver fra blå til varmere farver, hvilket mindsker belastningen af dine øjne.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm og Knapper.
  2. Tryk på Nattelys.
  3. Tryk på Nattelys Til/Fra for at aktivere Nattelys.
  4. Træk i skyderen for at justere farvetemperaturen. Hvis du trækker skyderen for Intensitet mod højre, bortfiltreres mere blåt lys.
  5. Tryk på Aktivér automatisk for at angive i en tidsplan, hvornår Nattelys vil være tændt.
  6. Når du har angivet en tidsplan, trykker du på Nattelys Til/Fra for at slå den fra. Nattelys følger herefter din tidsplan.