HTC U11 life‎

< < Menu

Multi-tasking

Arbejde med to programmer på samme tid

Vigtigt: Nogle programmer understøtter måske ikke denne funktion.
  1. Åbn det første program, du ønsker at bruge, og hold derefter på . En adskillelsesstolpe vises på skærmen.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis det program, du vil bruge, findes i listen over seneste programmer, kan du trykke på det for at gøre det til det andet aktive program.
    • Tryk på START, og åbn derefter det program, du vil bruge som det andet aktive program.
For at slå visningen af opdelt skærmbillede fra, trækker du håndtaget på adskillelsesstolpen til kanten af skærmen. Eller hold nede.

Skifte mellem senest åbnede programmer

Når du bruger forskellige programmer på telefonen, kan du nemt skifte mellem de programmer, du har åbnet for nylig.

Tryk på for at se de nyligt åbnede programmer.
  • Du kan gå tilbage til et program ved at bladre igennem kortene for at finde det pågældende program, hvorefter du trykker på det.
  • Du kan fjerne et program ved at trække det til venstre eller højre.
  • Du kan fjerne alle programmerne ved at trykke på Ryd alt.
Eller du kan trykke to gange på for at skifte hurtigt mellem to senest brugte programmer.