HTC U11 life‎

< < Menu

Låseskærmen

Her er det, du kan gøre på Låseskærmen:
  • Glid op på låseskærmen for at låse op for skærmen.Eller tryk og hold på fingeraftrykslæseren.
  • Dobbeltryk på en meddelelse for at gå direkte til det relaterede app.
  • Glid til venstre eller højre på meddelelsen for at fjerne den.
  • Stryg til venstre eller højre på en underretning, indtil du ser og . Tryk på for at udsætte underretningen.
  • Hold på en meddelelse for at slå lyd fra eller blokere meddelelser fra den relaterede app. Tryk på Flere indstillinger for at tilpasse meddelelsesindstillingerne.

Hvis du ikke vil have at meddelelsesindhold vises på låseskærmen, skal du gå til Indstillinger > Sikkerhed og placering > Præferencer for låseskærm > På låseskærmen og trykke på Vis slet ingen underretninger.

• Hvis du vil konfigurere en skærmlås eller Smartlås, henvises til Indstilling af en skærmlås for yderligere oplysninger.