HTC U11 life‎

< < Menu

Et eksempel på tildeling af handlinger i programmet

Her er et tilfælde på brugertilpasning af Edge Sense til at starte og stoppe timeren i programmet Ur.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på > Indstillinger > Edge Sense.
  2. Under Valgmulighed i programmet trykker du på Tilføj flere valgmuligheder i programmet.
  3. Tryk på Ur i programlisten.
  4. Tryk på Kort klem.
  5. Tryk på og derefter på fanen Timer for at tildele den kort klemmebevægelse.
  6. Vælg handlingen Trykke og tryk så på OK.
  7. Angiv et navn for handlingen som fx Gå til timer, og tryk så på Gem.
  8. Tryk på Klem og hold > Tilføj en ny handling.
  9. I Ur swiper du til fanen Timer.
  10. Indstil den ønskede nedtælling. Start så timeren ved at trykke på og lad den tælle ned.
  11. Du kan tildele knappen start timer til klem og hold-bevægelsen ved at trykke på og derefter på .
  12. Vælg handlingen Trykke og tryk så på OK.
  13. Angiv et navn for handlingen som fx Start eller stop timer, og tryk så på Gem.
  14. Tryk på 3 gange for at vende tilbage til skærmen Edge Sense.
Tip: Hvis du også vil kunne klemme for at åbne programmet Ur, trykker du på Tilpas handling ved kort klem eller Tilpas handling ved klem og hold. Vælg Start program vælg derefter Ur.

Prøv det så. Når du har startet programmet Ur, klemmer du nederst på siderne af telefonen for at gå til timerens skærmbillede, og klemmer og holder derefter for at starte nedtællingen. Du stopper nedtællingen ved at klemme og holde igen.