HTC U11 life‎

< < Menu

Introduktion til indstillinger

Ønsker du at ændre ringetonen, konfigurere en Wi‍-Fi-forbindelse eller tilføje dine konti? Dette og mere kan du gøre i Indstillinger.
  1. Åbn indstillinger fra Apps-skærmen eller fra Meddelelsespanelet:
    • Fra en Startskærm swiper du op og trykker så på Indstillinger.
    • Swipe ned fra øverste skærmkant og tryk på .
  2. Her er nogle grundlæggende indstillinger, du kan ændre:
    • Tryk på Netværk og internet for at oprette forbindelse til og Konfigurere din wi-fi- og dataforbindelse, tjekke dit dataforbrug, gøre telefonen til et wi-fi-hotspot mm.
    • Tryk på Skærm og knapper for at ændre baggrund, justere skrifttype og skærmstørrelse, indstille pauseskærm, slå Aktiv låseskærm til/fra mm.
    • Tryk på Lyd for at skifte ringetone, vælge om du vil bruge lyd og vibration, når du interagerer med telefonen, angive dine præferencer mht. Forstyr ikke mm.
    • Tryk på Sikkerhed og placering for at forbedre sikkerheden for telefonen, vælge præferencer for Låseskærm, angive dine placeringsindstillinger mm.
    • Tryk på et element under Forslag for at tjekke nye eller anbefalede indstillinger, du kan tilpasse, ud.
Tip: Tryk på i Indstillinger for hurtigt at finde valgmuligheder og indstillinger.