HTC U11 life‎

< < Menu

Tips til at forlænge batteritiden

Hvor længe batteriet varer, inden det skal oplades, afhænger af hvordan du bruger din HTC U11 life. Prøv nogle af disse tips for at forlænge batteriets levetid.

Brug funktionerne til strømstyring

• Slå Batterisparefunktion til i Indstillinger > Batteri.
  • Ved at overvåge anvendelsen af batteriet kan du se, hvad der bruger mest strøm, så du kan vælge, hvad du vil gøre. For yderligere oplysninger, se Kontrollere batteriforbruget.

Administrere dine forbindelser

• Slå trådløse forbindelser som f.eks. mobildata, Wi‍-Fi og Bluetooth fra, når du ikke bruger dem.
  • Slå kun GPS til, når du har brug for at vide præcist, hvor du er, som f.eks. når du bruger navigation eller placeringsbaserede apps. Se Placeringsindstillingerne.
  • Slå Flytilstand til, hvis du ikke har brug for nogen trådløse forbindelser, og du ikke vil modtage opkald eller meddelelser.

Administrere din skærm

Ved at mindske lysstyrken, lade skærmen gå i dvaletilstand, når den ikke bruges, og holde skærmen enkel, kan du også spare strøm.

• Skru ned for lysstyrken. Se Skærmlysstyrke.
  • Nedsæt skærmens timeout-tid. Se Indstille hvornår skærmen skal slås fra.
  • Brug ikke en live-baggrund på din startskærm. Animationseffekter er flotte til at vise til andre personer, men de opbruger batteriets strøm.

Hvis du ændrer din baggrund til en enkel, sort baggrund, kan det også hjælpe lidt. Jo færre farver, der vises, jo mindre strøm bruges der. Se Indstille Startskærmens baggrund.

Administrere dine apps

• Batterioptimering hjælper dig med at forlænge batteriets standbytid. Se Batterioptimering til apps.
  • Installer den nyeste software og appopdateringer. Opdateringerne indeholde nogen gange forbedringer af batteriets ydeevne.
  • Afinstaller eller deaktiver apps, som du aldrig bruger.

Mange apps udfører processer eller synkroniserer data i baggrunden, også når du ikke bruger dem. Hvis der er apps, som du ikke behøver mere, skal du afinstallere dem.

Hvis en app kom forudinstalleret i telefonen og ikke kan afinstalleres, kan du deaktivere det, så det ikke kører konstant eller synkroniserer data. Se Deaktivere en app.

Andre tips

Få at presse lidt mere strøm ud af batteriet, kan du prøve disse tips:

• Skru ned for lydstyrken for ringetonen og medielyd.
  • Minimer brugen af vibration eller lydfeedback. I Indstillinger skal du trykke på Lyd, og vælge hvilken lyde, du ikke behøver og kan deaktivere.
  • Kontroller indstillingerne for dine apps. Du kan muligvis finde flere indstillinger til at optimere batteriet.