HTC U11 life‎

< < Menu

Oversigt over HTC U11 life

Når du har taget HTC U11 life ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortbakken og de forskellige knapper.
  1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE-knapper
  3. Nærhedssensor
  4. Frontkamera
  5. Meddelelses-LED
  6. Mikrofon
  7. nano-SIM- og hukommelseskortbakke
  8. Edge Sense klemmeområde
  9. TILBAGE
  10. START / Fingeraftryksscanner
  11. Højttaler
  12. SENESTE APPS
  13. USB Type-C-stik

Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.

Bemærk:
  • Før brug, skal du kontrollere alle delene i æsken, og sørg for at ingen af delene er beskadiget.
  • Brug etuiet, hvis dette medfølger, eller køb et, der er beregnet til HTC U11 life, for at beskytte telefonen mod utilsigtet stød og ridser. Sørg også for, etuiet ikke blokerer for området Edge Sense.
  • Hvis du vil bruge en skærmprojektor, må du ikke tildække eller blokere nærhedssensoren. Køb en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC U11 life.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.
  • Læs retningslinjerne for sikkerhed og brug i sikkerheds- og reguleringsvejledningen, der følger med i æsken.

Bagpanel

1. Hovedkamera med BSI og PDAF
  2. LED-blitz
Bemærk:
  • BSI betyder BackSide Illumination sensor (bagbelyst sensor).
  • PDAF står for Phase Detection Auto Focus (Autofokus vha. faseregistrering).