HTC U11 life‎

< < Menu

Fingeraftryksscanner

Du kan hurtigt vække og låse op for HTC U11 life ved hjælp af dit fingeraftryk. Du kan tilføje op til 5 fingeraftryk.

Når du konfigurer og bruger fingeraftryksscanneren, kan du følge disse tip:

• Sørg for at fingeren og fingeraftryksscanneren er ren og tør.
  • Brug hele fingerfladen, herunder siderne og fingerspidsen.
  • Når du registrerer dit fingeraftryk, skal du røre på scanneren indtil den vibrerer.
  • Fingeraftryksscanneren kan læse 360° — du kan røre med en registreret finger i en vilkårlig vinkel mod scanneren for at dreje skærmen eller låse op for HTC U11 life.
Bemærk: Du vil muligvis ikke kunne indstille fingeraftryksscanneren til at låse op for HTC U11 life, hvis du er logget på en Exchange ActiveSync-konto, der kræver, at du bruger en anden metode til at låse skærmen (som fx en adgangskode). Spørg din Exchange Server-administrator om din Exchange ActiveSync-konto understøtter fingeraftryksscanneren.

Tilføje et fingeraftryk første gang

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed og placering.
  2. Tryk på Fingeraftryk > Næste.

Hvis du ikke allerede har konfigureret en skærmlås, bliver du bedt om at gøre det. Se

Indstilling af en skærmlås.

3. Tryk på fingeraftryksscanneren eller tryk på Næste.
  4. Hold fingeren på fingeraftryksscanneren for at scanne.
  5. Bliv ved med at røre på scanneren, indtil fingeraftrykket er registreret. Du vil få det bedste resultat, hvis du holder fingeren i samme retning, når du rører på scanneren.
  6. Når du har registreret dit fingeraftryk, trykker du på Udført.
Du kan nu bruge dit fingeraftryk til at vække og låse op for HTC U11 life.
Advarsel: Du er nødt til at indtaste din backup låseskærm-mønster, pinkode eller adgangskode, hvis scanneren ikke kan identificere dit fingeraftryk efter fem forsøg.

Tilføje, fjerne eller redigere fingeraftryk

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed og placering.
  2. Tryk på Fingeraftryk.
  3. Indtast dit mønster, din pinkode eller adgangskode.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på Tilføj fingeraftryk for at tilføje endnu et fingeraftryk.
    • Tryk på et registreret fingeraftryk for at omdøbe eller slette det.