HTC U11 life‎

< < Menu

Favoritlinjen

Favoritlinjen giver dig mulighed for at åbne ofte anvendte apps og andre genveje med ét tryk. Du kan udskifte apps på startlinjen.

Sådan tilpasser du favoritlinjen:

1. På favoritlinjen holder du på en app eller en genvej, du vil udskifte, og trækker den ud til en tom plads på Startskærmen eller til Fjern i toppen af skærmen.
  2. Swipe op til en Startskærm for at gå til skærmen Alle apps.
  3. Tryk og hold på en app, og træk det til den tomme plads på favoritlinjen.
Bemærk: Du kan også gruppere apps på startlinjen i en mappe. Se Gruppere apps på Startskærmen og favoritlinjen