HTC U11 life‎

< < Menu

Indtaste tekst

Tastaturet er tilgængeligt, når du trykker på et tekstfelt i en app.

Her er nogle ting at huske på, når du bruger Gboard:

Bemærk: Tastaturlayoutet kan variere afhængig af det tekstfelt, der er aktivt.
  • Tryk på tasterne på skærmtastaturet for at indtaste bogstaver og tal samt tegn og symboler.
  • Nogle taster har flere tegn eller accenter knyttet til dem. Hold en tast nede for at indtaste tal, symboler eller bogstaver med accent.
  • Tryk på for at skifte til numerisk- og symboltastatur.
  • Tryk på for at vælge fra et bredt udvalg af emojis og GIF'er.
  • Tryk på for at oversætte tekst, skifte til énhåndstastning, åbne tastaturindstillinger mm.
  • Tryk på for at lukke skærmtastaturet.

Indtaste tekst ved at tale

1. Tryk på et område, hvor du vil indtaste tekst.
  2. På tastaturet trykker du på .
  3. Sig de ord, du vil have indtastet. Indtast tegn ved at sige tegnets navn. Sig fx "‍Medbring vand komma håndklæder og svømmebriller punktum"‍. Teksten vil vises som "‍Medbring vand, håndklæder og svømmebriller."‍