HTC U11 life‎

< < Menu

Hente apps fra nettet

Du kan hente apps direkte fra websteder.
Vigtigt: Apps, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC U11 life og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun downloader fra websteder, du stoler på.
  1. Åbn browseren og gå til webstedet, hvor du kan hente det ønskede app.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Indstillinger og derefter slå Tillad fra denne kilde til.
  3. Følg webstedets hentevejledning for appen.
Vigtigt: For at gennemse tilladelserne for installerede apps kan du gå til Indstillinger > Apps og underretninger > Avanceret > Særlig appadgang > Installer ukendte apps.