HTC U11 life‎

< < Menu

Justere visningsstørrelse

Ændre størrelse på elementer og skrifttyper på skærmen for at gøre dem nemmere at se.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm og Knapper.
  2. Tryk på Avanceret > Visningsstørrelse.
  3. Tryk på eller eller træk skyderne for at forøge eller formindske størrelsen af skrifttyper eller elementer på skærmen.
Tip: Swipe til venstre eller højre over Eksempelvisning for at se, hvordan ændringerne påvirker de forskellige elementer på skærmen.
Relaterede instruktioner