HTC U11 life‎

< < Menu

Kopierer filer mellem HTC U11 life og computeren.

Du kan kopiere dine musiknumre, billeder og andre filer til din HTC U11 life.
Vigtigt: Gem og luk filerne før du kopierer dem fra computeren til HTC U11 life eller omvendt.
  1. Slut din HTC U11 life til computeren med det medfølgende USB Type-Ckabel.
  2. Lås skærmen på HTC U11 life op, hvis den er låst.
  3. Tryk på Ja på pop-op-meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil brugen USB-enheden til filoverførsler.

Hvis du ikke ser denne meddelelse, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på meddelelsen Brug USB til og derefter trykke på Overfør filer.

Der vises herefter indstillingsmulighederne for visning eller import af filerne på computerens skærm.

4. Vælg at vise filerne.
  5. Kopier filerne fra computeren til din HTC U11 life eller omvendt.
  6. Efter at du kopieret filerne, skal du frakoble din HTC U11 life fra computeren.