HTC U11 life‎

< < Menu

Opkaldsoversigt

Brug Opkaldsoversigten til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne programmet Telefon.
  2. Glid til fanen .
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på til højre for navnet eller nummeret for at ringe op.
    • Tryk og hold på et navn eller nummer i listen for at vise valgmenuen.
    • Tryk på > Opkaldshistorik for blot at se de ubesvarede opkald.

Tilføje et nyt telefonnummer til dine kontakter fra opkaldsoversigt

1. På fanen trykker du på til venstre for det nye telefonnummer.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Opret ny kontaktperson eller tryk på en kontaktperson i listen for at gemme nummeret på den pågældende kontaktperson.

Rydde listen opkaldsoversigt

1. På fanen trykker du på > Opkaldshistorik.
  2. I Opkaldshistorik eller tryk på > Ryd opkaldshistorik.

Blokere en person

Når du blokerer et telefonnummer eller en kontaktperson, vil alle opkald fra telefonnummeret eller kontaktpersonen blive afvist automatisk.

1. På fanen trykker du på navnet på kontaktpersonen eller telefonnummeret, du vil blokere, og så trykker du på Bloker/rapportér spam.
  2. Tryk på Bloker.
Tip: Du kan altid fjerne en person fra din blokeringsliste. På fanen trykker du på navnet på kontaktpersonen eller telefonnummeret, og så trykker du på Ophæv blokering af nummer > Ophæv blokering.