HTC U11 life‎

< < Menu

Oplade batteriet

Før du tænder for og begynder at bruge HTC U11 life, anbefales det, at du oplader batteriet.
Vigtigt:
  • Hvis batteriet har været opbrugt i flere dage, skal din HTC U11 life muligvis oplades i flere minutter, inden du tænder den.
  • Brug kun den adapter og det USB Type-C-kabel, der fulgte med HTC U11 life, når du oplader batteriet. Når batteriet er ved at være fladt, skal du bruge strømadapteren til opladning og ikke USB-kablet til din computer.
  1. Indsæt den lille ende af USB Type-C-kablet i USB Type-C-stikket.
  2. Indsæt den anden ende af USB Type-C-kablet i strømadapteren.
  3. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Bemærk:
  • Som en sikkerhedsforanstaltning kan batteriet ophøre med at oplades, hvis det overophedes.
  • Undgå at oplade batteriet i varme omgivelser.
  • Hvis du bruger webbrowseren og oplader batteriet på samme tid, kan din HTC U11 life godt blive varm. Dette er normalt.
  • Tag strømadapteren ud af stikkontakten, når du har opladet telefonen, da du derved sparer strøm.