HTC U11 life‎

< < Menu

Sådan ændrer du afspilningshastigheden for en slow motion-video

Juster afspilningshastigheden for et afsnit i en slow motion-video.
Vigtigt: Du kan kun ændre afspilningshastigheden for videoer, der er optaget i slow motion i Kameraprogrammet.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Billeder.
  2. Find og tryk på miniaturen for en slow motion-video for at se den på hele skærmen.

Slow motion-videoer er markeret med -ikonet på miniaturen.

3. Tryk på skærmen for at se skærmfunktionerne.
  4. Indram den sekvens, du vil gøre langsom, ved at flytte venstre og højre skyder.
Relaterede instruktioner