HTC U11 life‎

< < Menu

Sikkerhedskopiering af HTC U11 life

Sikkerhedskopier automatisk HTC U11 life til Google Drev, så du kan gendanne indhold som fx appdata og indstillinger efter en fabriksnulstilling, eller hvis du vil gendanne data på en anden HTC-telefon.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > System > Sikkerhedskopiering.
  2. Sørg for at Sikkerhedskopier til Google Drev er slået til.
  3. Tryk på Appdata og tjek, at Automatisk gendannelse er slået til.

Dette tillader, at en apps data og indstillinger gendannes, når du geninstallerer appen på HTC U11 life.

Tip: Du kan vælge en anden sikkerhedskopieringskonto end din primære Google-konto ved at trykke på Sikkerhedskopierings-konto og så vælge en anden Google-konto. Du kan også trykke på Tilføj konto for at tilføje en ny Google-konto til din sikkerhedskopi.

Hvilken type data kan sikkerhedskopieres?

HTC U11 life, der kører Android 8, kan følgende elementer sikkerhedskopieres vha. din Google-konto:

Startskærm Baggrund
Appliste Apps, installeret fra Google Play Butik
Appdata og indstillinger
  • SMS'er
  • Opkaldsoversigt
  • Google Calendar og Gmail-indstillinger
  • Data, der er synkroniseret til din Google-konto som fx Google-kontakter og kalenderbegivenheder
  • Data og indstillinger fra installerede tredjepartsapps, afhængigt af, om disse apps tillader dette
Indstillinger for enheden Ringetoner, indstillinger for sprog og indtastning, Wi‍-Fi-netværk og deres adgangskoder samt visse enhedsindstillinger.

Automatisk sikkerhedskopiering sikkerhedskopierer jævnligt telefonen til en privat mappe i Google Drev. Dette sker hver 24 timer, når telefonen ikke er i brug, oplader og er tilsluttet et Wi‍-Fi-netværk.

Sikkerhedskopidata tæller ikke med i dit tilgængelige Google Drev-lager. Store filer eller filer, som appudviklere har valgt at udelukke fra tjenesten, sikkerhedskopieres ikke.

Bemærk: Gendannelse af din baggrund fra din gamle telefon kan afhænge af, om skærmopløsningen er kompatibel med både din gamle telefon og HTC U11 life.