HTC U11 life‎

< < Menu

Sådan tildeler du handlinger i programmet til klemmebevægelser

For hvert program kan du tilpasse klemmebevægelser, så de foretager et tryk eller et dobbeltryk på et givet område på skærmen.
Bemærk:
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på > Indstillinger > Edge Sense.
  2. Under Valgmulighed i programmet trykker du på Tilføj flere valgmuligheder i programmet.
  3. Tryk på det program, du vil tilpasse.
  4. Tryk på Kort klem.
  5. Gå til den skærm i programmet, hvor du vil anvende klemmebevægelsen.
  6. Tryk på , og tryk dernæst på et sted på skærmen som fx den knap på skærmen, du vil tildele.
  7. Vælg om du vil tildele et Trykke eller et Dobbelttryk, og tryk så på OK.
    Vigtigt:
    • Du kan kun tildele et tryk eller et dobbeltryk på den valgte skærm. En serie trykhandlinger på skærmen kan ikke tildeles en klemmebevægelse.
    • Tilføj ikke en handling, hvor du skal rulle ned på skærmen for at trykke på noget. Den oprettede klemmebevægelse vil muligvis ikke trigge handlingen, hvis du har rullet til en anden position på skærmen.
    • Handlinger som fx fastgøre, rulle og holde nede understøttes ikke for øjeblikket.
  8. Indtast et navn for den tilpassede handling, og tryk så på Gem.
  9. Du kan tilpasse klem og hold-bevægelsen ved at trykke på Klem og hold > Tilføj en ny handling og gentage trin 5-8.
    Tip: Hvis du forlader en programskærm uden at have afsluttet dens valgmuligheder i programmet, trykker du på for at genoptage eller på for at afslutte tilpasningen.
  10. Når du er færdig, trykker du på 3 gange for at vende tilbage til Edge Sense-skærmen.

Du vil se det nyligt tilpassede program på listen Valgmuligheder i programmet.

Relaterede instruktioner