HTC U11 life‎

< < Menu

Styring af apptilladelser

Første gang du åbner apps, bliver du bedt om at give appen adgang til data eller funktioner som fx kontakter eller mikrofonen. Dette giver dig bedre kontrol over, hvilke apps der har adgang til hvad.
  • Hvis du mistænker et bestemt app for at være skadelig eller hvis den anmoder om unødvendige tilladelser, skal du vælge Afvis for at beskytte din telefon.
  • Hvis du vælger Afvis i en app, du har tillid til, vil du muligvis ikke kunne bruge alle funktioner i appen. Sker dette, kan du gå til Indstillinger og ændre apptilladelserne.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Apps og underretninger.
  3. Tryk på Apptilladelser, og tryk derefter på telefondata eller funktion for at vælge, hvilke apps der skal have adgang til den.
  4. Slå Til/Fra til på appen for at give det adgang til data eller funktionen.