HTC U11 life‎

< < Menu

Android 8.0

Android 8.0 indeholder nye funktioner, der gør det endnu lettere at arbejde med apps og indstillinger.

Integreret billede

Bevar et lille vindue på skærmen med den video, du ser, eller en understøttet app, mens du foretager dig andre ting med telefonen. Ved de fleste understøttede apps skal du blot trykke på fingeraftryksscanneren/START for at gøre appen til et lille vindue, der kan flyttes i bunden af skærmen. Flyt vinduet ved at trække i det, eller tryk på det for at se understøttede knapper.
Bemærk: Ikke alle apps understøtter funktionen Integreret billede. Du kan tjekke, om en app understøttes, ved at gå til Indstillinger > Apps og underretninger > Avanceret > Særlig appadgang > Integreret billede.

Udsæt underretninger

Annuller midlertidigt meddelelser for at rydde dit meddelelsespanel eller din låseskærm.

For yderligere oplysninger se Administrere apptilladelser eller Låseskærmen.

Ikonbadges

Få at vide med det samme, hvis du har ventende meddelelser fra en app, vha. ikonbadges. Der vises en lille prik på et appikon, hvis der er en meddelelse, du ikke har set. Der vises prikker på appikoner på både skærmen Alle apps og på Startskærmen. Hold nede på appikonet for at vise en komprimeret version af den pågældende meddelelse. Se Slå Ikonbadges til eller fra for at få at vide, hvordan du slår Ikonbadges til eller fra.

Andre nye funktioner

• Føl dig mere sikker, når du installerer apps fra andre kilder end Google Play Butik. Du kan nu give tilladelse til at downloade og installere apps fra ukendte kilder til den enkelte app. Se Hente apps fra nettet.
  • Leder du efter en indstilling men kan ikke huske, hvor den er? Søgefunktionen på skærmen Indstillinger hjælper dig med at finde den, selvom den ligger gemt i ét af kategorierne. Tryk på og tast de første bogstaver i den valgmulighed, du leder efter. Når valgmuligheden vises i resultaterne, trykker du på den for at gå til det relevante skærmbillede.