HTC U11 life‎

< < Menu

Skærmlysstyrke

Skærmens lysstyrke kan automatisk justeres eller indstilles manuelt.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm og Knapper.
  2. Brug Tilpasset lysstyrke til automatisk at justere skærmens lysstyrke afhængig af belysningen i omgivelserne. Denne funktion er som standard slået til.

Hvis du vil indstille skærmens lysstyrke manuelt, trykker du på Tilpasset lysstyrke Til/Fra for at slå den fra.

3. Tryk på Lysstyrkeniveau, og træk derefter i skyderen.

Derved indstilles den maksimale lysstyrke for Tilpasset lysstyrke, hvis denne funktion er slået til, eller tillader dig at indstille skærmens lysstyrke manuelt, hvis funktionen er slået fra.