HTC U11 life‎

< < Menu

Om appen Meddelelser

Med Meddelelser kan du sende og modtage øjeblikkelige tekstbeskeder (SMS) og multimediebeskeder (MMS) imellem HTC U11 life og andre telefoner, der kan håndtere beskeder. MMS'er kan indeholde tekst og billeder, optaget tale, lyd- og videofiler eller kort for kontaktpersoner (vCard). Se i dit abonnement for oplysninger om relevante gebyrer for beskeder.

Sende en tekstmeddelelse (SMS)

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson, mobilnummer eller e-mail-adresse i feltet Til. Eller vælg en kontaktperson i listen.
  4. Begynd at indtaste din meddelelse i tekstfeltet.
  5. Tryk på for at sende eller på for at gemme meddelelsen som en kladde.
    Bemærk:
    • Der er en grænse for antallet af tegn til én tekstmeddelelse. Hvis du kommer over det maksimale antal tegn, oprettes en ny meddelelse, men de knyttes automatisk sammen ved modtagelsen. Når du nærmer dig grænsen, vises en tegn-tæller over Send-knappen.
    • Din SMS bliver automatisk til en MMS, hvis du vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.

Sende en multimediemeddelelse (MMS)

Hvis du vil tilføje lidt mere til en SMS, kan ud sende en multimediemeddelelse (MMS) med billeder, taleoptagelser, lyd eller videofiler.

Vigtigt: Komprimer først en video, inden du vedhæfter og sender den, så filstørrelsen ikke er for stor til beskeden.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson, mobilnummer eller e-mail-adresse i feltet Til. Eller vælg en kontaktperson i listen.
  4. Tryk på indeni tekstfeltet og vælg så en filtype, der skal vedhæftes, som fx en sticker, et billede eller en video, en taleoptagelse eller din placering.
  5. Tryk på tekstfeltet og indtast så en billedtekst eller tekst.
  6. Tryk på for at sende eller på for at gemme meddelelsen som en kladde.
Bemærk: Afhængig af opløsningen for dit billede eller videoen, kan de vises som beskårne miniaturer i din multimediemeddelelse.

Sende en gruppemeddelelse (SMS)

Det er nemt at sende en meddelelse til flere kontakter på en gang. Du kan vælge imellem at sende en gruppe-SMS eller gruppe-MMS.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på > Start gruppesamtale.
  3. Indtast en kontaktperson eller et mobilnummer i feltet Til. Eller tryk på en kontaktperson i Mest anvendte kontaktpersoner eller fra listen.
    Bemærk: Når du vælger en kontaktperson fra listen, og ikke fra Mest anvendte kontaktpersoner, trykker du på navnet og ikke på billedet af kontaktpersonen.
  4. Når du er færdig, trykker du på .
  5. Tryk på tekstfeltet og begynd at indtaste din meddelelse.
  6. Tryk på for at sende eller på for at gemme meddelelsen som en kladde.

Svare på en meddelelse

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på en kontakt (eller et telefonnummer) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontakt.
  3. Tryk på tekstfeltet og indtast din meddelelse.
  4. Tryk på .

Videresende en meddelelse

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på en kontakt (eller et telefonnummer) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontakt.
  3. Hold nede på meddelelsen indtil den vælges, og tryk så på øverst på skærmen.
  4. Vælg kontaktpersonen fra pop-op-vinduet. Hvis kontaktpersonen ikke er på listen, trykker du på Ny besked, hvorefter du indtaster eller vælger en kontaktperson.
  5. Tryk på .

Blokere meddelelser fra uønskede kontaktpersoner

Bloker uønskede meddelelser og hold din Meddelelserskærm ryddet.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Hold på en kontaktperson (eller telefonnummer) for at vælge.
  3. Tryk på øverst på skærmen. Når kontaktpersonen sender meddelelser, vil du ikke se dem på skærmen Meddelelser eller modtage meddelelser og opkald.
  4. For at se alle kontaktpersoner og numre, du har blokeret, trykker du på > Blokerede kontakter.
    Bemærk: For at læse meddelelserne fra en blokeret kontakt, skal du på skærmen Meddelelser trykke på > Arkiveret.

Slette meddelelser og samtaler

Åbn appen Meddelelser og gør et af følgende:
For at slette en Udfør disse trin
Samtale

Hold på en kontaktperson (eller et telefonnummer) for at vælge det, og tryk så på .

Meddelelse

Tryk på samtaletråden med en kontaktperson (eller telefonnummer), hold på meddelelsen for at vælge den, og tryk så på .

Ændre indstillinger og få hjælp

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Gør et af følgende:
    • For at ændre appindstillinger for Meddelelser trykker du på > Indstillinger.
    • For at ændre indstillinger for individuelle meddelelser eller kontaktpersoner, trykker du på en samtale med en kontaktperson (eller telefonnummer), og så trykker du på > Personer og valgmuligheder.
    • For at få hjælp eller give feedback trykker du på skærmen med samtalerne eller meddelelserne på > Hjælp og feedback.