Backup og Overførsel

Overføre iPhone indhold

Download og installér Google Drev-programmet på din iPhone og brug det til at sikkerhedskopiere iPhone indhold til din Google-konto. Gå til https://www.android.com/switch/ for at få at vide hvordan.

Log på med samme Google-konto på din HTC-telefon som du brugte, da du sikkerhedskopierede din iPhone. Dine kontakter, kalender, billeder og videoer synkroniseres til din HTC-telefon.

Hvis du vil overføre iPhone-indhold til telefoner som fx HTC U11 eller tidligere modeller, skal du først sikkerhedskopiere iPhone-indholdet ved at synkronisere det til dit iCloud-lager. Sådan overfører du indhold fra iCloud til din HTC-telefon.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Hent indhold fra en anden telefon eller System > Hent indhold fra en anden telefon.
  3. Tryk på iPhone > Importér fra iCloud backup.
  4. Følg trinene, som vises på skærmen for at sikkerhedskopiere dit iPhone indhold til dit iCloud-lager.
  5. Indtast din iCloud e-mail-adresse og adgangskode, og tryk derefter på Log ind.
  6. Vælg den iPhone-sikkerhedskopi, du vil overføre til din HTC telefon, og tryk så på Næste.
  7. Vælg de typer indhold, du vil overføre, og tryk så på Importer.
  8. Vent indtil overførslen er afsluttet, og tryk derefter på Udført.
Bemærk: Du kan kun overføre nogle kontaktoplysninger som fx kontaktens navn, billede, postadresse, e-mailadresse, fødselsdag, årsdag og noter.